torsdag 10 januari 2013

Nyheter kring bloppisen


Kära Vintage-vänner!
Sedan Fiffi's blogg startades upp för snart ett år sedan så mycket hänt.
Fiffi's har besökt många roliga event under året samt även arrangerat en egen vintagemarknad (Winter Vintage). Bloggformatet är inte det bästa vad det gäller försäljning utan lämpar sig bättre för skrivande och utvalda bilder.             Fiffi's nuvarande förråd har även nåt sin maxgräns. Därför kommer det ske en del förändringar framöver. Bloppisen kommer framöver utvecklas till en mer renodlad blogg där jag (a.k.a. Fiffi) skriver om "vintage-relaterade" saker i en repotage och/eller kolumnform och lägger in bilder/foton. Ni som läsare får gärna höra av er med bidrag om ni har saker ni vill delge (fiffisbloppis@gmail.com)
Försäljningen kommer ske via en webbutik som kommer byggas upp inom kort. Allt för att det ska bli lättöverskådligt och framförallt lättare för dig som kund att kunna betala med kontokort etc. Tillsvidare hänvisar jag till Fiffi's facebook där du kan ta del av ett urval som är till försäljning. Klicka på "fotoalbum" och välj vilken kategori du är intresserad av.
Förhoppningsvis kommer även Fiffi kunna ha ett externt lager inom kort. Det innebär att du kan komma och hämta och titta på saker du är intresserad av. Mer information om det när det blir aktuellt.
 
Snart är våren här och det är roliga events och loppisar på agendan. På bloggen kommer du kunna läsa om olika events som Fiffi medverkar på.  Vill du tipsa om något event så är du välkommen att kontakta mig på mailadressen ovan.
 
Vi hörs och syns inom kort!
Fiffi
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar